Categorie: Politic

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a anunțat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că parlamentarii social-democrați prahoveni vor vota moțiunea de cenzură.

“Lucrările care figurează pe lista PNDL din 2017 au fost blocate printr-un ordin al ministrului Dezvoltării. În Prahova sunt proiecte în aproape toate localitățile, în valoare totală de peste 767 milioane de lei. După ce pensiile și salariile au fost înghețate, iată că și investițiile au fost blocate. Acesta este încă un motiv pentru care am semnat și vom vota moțiunea de cenzură”, a declarant deputatul PSD de Prahova Bogdan Toader.

De asemenea prezent la conferința organizată vineri, la Ploiești, senatorul PSD Radu Oprea a declarat că este pentru prima dată când este depusă o moțiune de cenzură la doar șase luni de la instalarea Guvernului: “Prețurile au crescut, vedem asta zilnic, când mergem în piață, în condițiile în care pensiile și alocațiile nu s-au mărit”, a argumentat senatorul PSD de Prahova Radu Oprea.

Moțiunea “România EȘUATĂ. Recordul «fantastic» al Guvernului Cîțu”

Moțiunea de cenzură “România EȘUATĂ. Recordul «fantastic» al Guvernului Cîțu” a fost depusă de PSD miercuri și urmează să fie supusă la vot săptămâna viitoare.

La depunerea documentului, prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a precizat că social-democrații contează şi pe voturile AUR pentru moţiune. Grindeanu a reamintit că Alexandru Rafila este propunerea PSD pentru postul de premier.

Back To Top