Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

radu oprea sare în apararea horeca
Categorie: Politic

Senatorul PSD de Prahova Radu Oprea critică politicile Ministerului Economiei în domeniul HoReCa.

„Cei din HoReCa așteptau ca măcar în ceasul al 12-lea să primească susținerea guvernului de dreapta. Le-au promis ajutor 20% din diferența dintre cifra de afaceri din 2019 și 2020, pentru că au închis forțat afacerile din cauza pandemiei. În realitate le vor plăti 8%, întrucât doar pentru atât ajung banii din bugetul ministerului”, a declarat Radu Oprea prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Probleme tehnice cu platforma

Senatorul social democrat a acuzat faptul că platforma pe care trebuie să se înscrie operatorii din HoReCa nu funcționează corespunzător. „Speranța s-a dezumflat rapid când au constat că incompetența care este specifică acestui guvern a dus la probleme majore de înscriere pe platformă. Vă sună cunoscut? E deja un obicei al ministerului economie să se umple de penibil.

Răspunsul oficialului din ministerul economiei la întrebarea referitoare la deficiențele platformei de înscriere, în ceea ce privește lista contabililor autorizați, a fost: să aibă răbdare”, a adăugat Radu Oprea.

Back To Top