Lipsa marcajelor rutiere din Ploiesti, un nou motiv de atac impotriva conducerii Primariei Ploiesti
Categorie: Politic

Problema lipsei marcajelor în Ploiești generează reacții din partea consilierilor locali. Consilierul PSD George Botez a criticat, în cadrul unei conferințe de presă, modul în care a fost organizată licitația pentru acest serviciu.

Utilajele SGU pentru marcaje zac în depozit

George Botez a susținut că actuala situație ar fi consecință a faptului că, la începutul acestui an, SGU a rămas fără activitatea de efectuare a marcajelor.

“Domnul primar a fost foarte hotărât, în ianuarie 2021, să întrerupă activitatea SGU  în ceea ce privește marcajele rutiere. Domnul viceprimar Nicodim a spus că, dacă nu întrerupem activitatea SGU, o să ne apuce vara fără marcaje. Ce să vezi? Ne-a apucat vara! Domnilor din fruntea Primăriei, ceea ce ați propus a dus Ploieștiul în haos. Această măsură s-a dovedit falimentară. Sunt trei contestații ceea ce înseamnă că ne va prinde începutul școlii fără marcaje rutiere”, a declarat consilierul local George Botez.

Acesta a mai atras atenția și asupra faptului că “SGU a făcut investiții pentru a putea face marcaje. Utilajele respective zac într-un depozit”.

Back To Top