Noul presedinte al USR Plus Prahova, Andrei Lupu, spune ca, în ciuda alianței politice cu PNL, liderii liberali nu vor fi scutiți de critici
Categorie: Politic

Prezent la Actualitatea LIVE, noul președinte al USR PLUS Prahova, Andrei Lupu, a declarat că, în ciuda alianței politice cu PNL, liderii liberali nu vor fi scutiți de critici.

„Am încurajat astfel de dezbateri. Nu cred că o colaborare cu un alt partid, inevitabilă atunci când nu există majoritate, trebuie să fie de la sine înțeleasă. E firesc să dezbatem, e firesc să vedem ce au făcut cei care și-au asumat diferite funcții, susținuți de noi. Aceste dezbateri sunt firești, având în vedere că și la nivel national există astfel de discuții, ne aducem aminte că a existat o reală criză guvernamentală acum câteva luni. Nu am dat un cec în alb liderilor PNL, nu înseamnă că vom susține orice proiect. Trebuie să avem o evaluare serioasă pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimele nouă luni, apoi să ne așezăm la masa cu colegii din PNL și să vedem ce avem de făcut mai departe”, a declarat președintele USR PLUS Prahova, Andrei Lupu.


Urmăriți întreaga emisiune AICI.

Back To Top