Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Într-o declaraţie publică, senatorul de Prahova Laura Fulgeanu-Moagher reclamă că rectificarea bugetară pregătită de Guvern riscă să se transforme în "monedă de schimb" înainte de congresul din PNL şi spune că înlăturarea recentă a ministrului Finanţelor a avut "scopul vădit" de a-i lăsa premierului Cîţu control deplin asupra modului de repartizare a banilor.

"PSD cere imperativ premierului Cîțu să nu folosească fondurile bugetare pentru a obține foloase necuvenite în competiția pentru șefia PNL. Rectificarea bugetară și alocarea fondurilor la nivel local trebuie să se facă strict pe baza unor criterii obiective și echitabile, în funcție de necesarul de finanțare al fiecărei unități administrativ teritoriale. Dezvoltarea comunităților locale nu trebuie să devină monedă de schimb pentru voturile de la congresul PNL. Cîțu nu are niciun drept să folosească banii publici colectați de la români pentru a-și cumpăra fotoliul de șef al PNL", a declarat senatorul PSD Prahova.
 
"Demiterea ministrului de Finanțe, cu scopul vădit al premierului de a prelua controlul asupra alocării banilor publici la nivel local, în urma rectificării bugetare, reprezintă o tentativă de trafic de influență, demascată de aluziile publice adresate primarilor de către unii lideri PNL. Este o dovadă clară a intenției lui Florin Cîțu de a folosi banii publici în lupta sa politică, pentru a obține un folos personal necuvenit. Rectificarea bugetară trebuie să respecte un algoritm matematic echitabil pentru toate comunitățile locale din România. Ea nu trebuie făcută nici la biroul personal al lui Cîțu, nici la biroul de la partid al lui Ludovic Orban", a mai transmis Laura Fulgeanu-Moagher.
Back To Top