Alegeri PNL Prahova
Categorie: Politic

Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești a găzduit, marți, alegerile pentru desemnarea conducerii filialei Prahova a Partidului Național Liberal.

La eveniment a luat parte și președintele PNL, Ludovic Orban, care a făcut trimitere la istoria formațiunii politice și i-a îndemnat pe liberali să se concentreze pe implementarea de proiecte și pe menținerea creșterii economice.

La rândul său, Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidat pentru aceeași funcție, și-a prezentat echipa cu care dorește să continue proiectele demarate în județ. El le-a mulțumit celor 58 de primari liberali din Prahova şi în special lui Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului, care a obținut un scor foarte bun la alegerile locale din septembrie.

Noua echipă de conducere a PNL Prahova

Iulian Dumitrescu a fost reales președinte al PNL Prahova cu 420 din 422 de voturi.

În echipa de conducere a filialei județene au mai fost aleși, ca prim-vicepreședinți, George Ionescu și Roberta Anastase. Vicepreședinți sunt, de drept, parlamentarii de Prahova Răzvan Prișcă, Alexandru Nazare și Cătălin Predoiu, iar aleși - Marian Măchițescu, Vlad Oprea, Dorin Tudora, Dragoș Niță, Dumitru Tudone, Ion Savu, Daniel Nicodim, Eugen Ionică.

Mircea Roșca a fost ales, marți, secretar general al filialei județene, iar Dan Ciolac și Bogdan Chelan - secretari  generali adjuncți.

 

Back To Top