Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Intenţia conducerii Primăriei de a prelua Parcul Indstrial Ploieşti, în prezent administrat de Consiliul Judeţean, e catalogată ca abuz în serviciu de reprezentanţii PSD, care susţin că primarul Andrei Volosevici a început demersurile fără a avea acordul Consiliului Local. Consilierul George Botez merge mai departe cu acuzele, reclamând că transferul parcului nu ar aduce mari beneficii municipalităţii şi sugerând că primarul ar dori transferul doar pentru a avea influenţă asupra firmelor din parc.

Preşedintele executiv al PSD Ploieşti, consilierul local George Botez, a declarat că primarul Andrei Volosevici a trimis o adresă oficială către Consiliul Judeţean pentru a-şi manifesta intenţia de a prelua Parcul Industrial, fără a fi fost mandatat în acest sens de forul legislativ local. Social-democratul spune că Parcul Industrial nu înregistrează profituri substanţiale, argumentând că preluarea lui în administrare n-ar aduce beneficii notabile pentru Primărie.

Acuzaţii de abuz în serviciu

"Primarul, în nume propriu şi fără a consulta Consiliul Local, a formulat o solicitare de preluare a Parcului Industrial în numele Ploieştiului, încălcându-şi în mod vădit atribuţiile prevăzute de lege, precum şi competenţele. Avem aici o mostră clară de infracţiune de abuz în serviciu, sesizarea unei instituţii fără a avea abilitarea legală, în numele Consiliului Local. O iau ca pe o scăpare, însă ea face o singură dovadă, că deşi este într-o pretinsă contradicţie cu consilierii liberali, domnia sa ştie dinainte ce se întâmplă, astfel încât orice dezbatere în Consiliul Local nu este decât o mascaradă", a comentat consilierul PSD George Botez.

"Din punct de vedere declarativ, interesul pentru transferul Parcului Industrial este unul lozincar, creşterea bunăstării ploieştenilor. În mod practic, din discuţiile avute cu executivul Consiliului Judeţean, o eventuală preluare prin divizare ar însemna nişte costuri fantastice pe care Consiliul Local ar trebui să le angajeze. Din punctul de vedere al Ploieştiului, este imposibil să cumpere, practic, acel parc industrial, pentru că divizarea ar fi o formă mascată a unei achiziţii. Mai mult, la ora aceasta, Parcul Industrial Ploieşti nu realizează venituri decât din serviciile pe care le prestează pentru locatari. Deci, din punct de vedere al eficienţei, nu există nicio modalitate prin care Ploieştiul să tragă avantaje de pe urma unei preluări, pentru că, după cum bine se ştie, Parcul este situat pe teritoriul Ploieştiului, iar toate veniturile din IVG, din taxe şi impozite şi toate celelalte vin la Ploieşti. Este o decizie care se bazează pe nişte ambiţii personale, iar eu tind să cred că de fapt intenţia reală este de a avea autoritate asupra agenţilor economici aflaţi în parc şi nu de a creşte veniturile", a mai declarat preşedintele executiv al PSD Ploieşti.

(Foto: Parcul Industrial Ploieşti, sursa: SkySpirit)

Back To Top