Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher senator psd prahova
Categorie: Politic

Senatorul PSD de Prahova Laura Moagher susține că testarea ar trebui să fie principala metodă de prevenire a răspândirii SARS-Cov-2 și atrage atenția asupra politicii duse de autorități, privind restricționarea accesului în anumite spații și la evenimente, a unor categorii de persoane. Parlamentarul susține că acest lucru poate fi făcut numai prin act normativ adoptat de Legislativ, nu prin hotărâre sau ordonanță de Guvern.

„Situația actuală – creșterea accelerată a numărului de îmbolnăviri, a cazurilor de la ATI - impune măsuri serioase de prevenție și control. Însă deciziile trebuie să fie adecvate și mai ales DEPLIN LEGALE și doar prin lege adoptată-n Parlament se poate impune accesul condiționat în restaurante sau la evenimente. Nu prin Hotărâre de Guvern, nu prin Ordonanță. Tentativa Guvernului de a impune aplicarea Certificatul verde prin HG reprezintă un abuz care va provoca haos și va aduce și mai multă neîncredere publică. Soluția corectă este proiect de lege dezbătut și adoptat în Parlament! Doar astfel măsurile propuse ar putea trece testul discriminării”, consideră Laura Moagher.

Senatorul PSD de Prahova punctează și că, “în toată Europa, Certificatul verde înseamnă atât vaccinare, cât și testare sau dobândirea imunității prin boală”, dar “în majoritatea țărilor europene testarea rămâne cea mai importantă măsură de combatere a pandemiei”. “PSD cere accesibilitate pentru toți, condiții egale pentru toți și lipsa oricărei discriminări, așa cum se cere și în Parlamentul European, unde se discută ca accesul la testare să fie gratuit. În cazul în care se impune prezentarea Certificatului verde pentru a putea profesa, angajatorii sunt obligați să asigure costul testării, așa cum prevede Codul muncii «Angajatorul are obligația să asigure securitatea și sanatatea salariaților în toate aspectele legate de muncă», «Măsurile privind securitatea și sănatatea în muncă nu pot să determine, în niciun caz, obligații financiare pentru salariați»”, a mai declarat Laura Moagher în contextul celor mai noi măsuri adoptate la nivel național.

Back To Top