Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

danian ciolos
Categorie: Politic

Dacian Cioloş a fost ales preşedinte al USR PLUS în urma votuluI online de vineri seară. Conform anunţului oficial, Cioloş a primit 19.603 voturi, iar Dan Barna - 18.908 voturi.

"Trebuie să ne propunem să câştigăm alegerile prezidenţiale şi alături de asta câştigarea celorlalte alegeri, locale, parlamentare, ca să putem asigura fără alte compromisuri modernizarea pe care am promis-o încă de când am înfiinţat acest proiect", a declarat Cioloș care a anunțat că  la doi ani de la alegerea sa în funcţie îşi va depune mandatul pentru a fi revalidat, dacă membrii de partid vor considera că este cazul.

“Suntem într-o criză politică ce va defini România anilor care urmează și trebuie să fim pregătiți și coerenți pentru orice scenariu imediat. Și, în același timp, să ne pregătim intern pentru alegerile din 2024 în care USR PLUS trebuie să câștige președinția și Parlamentul, pentru a-și impune reformele pentru care eu și colegii mei am intrat în politică”, a transmis președintele ales al USR PLUS.

În acest weeend este programat Congresul USR PLUS, ultimul pas din procesul de fuziune. Acesta se va desfășura cu prezență fizică, dar și on-line. Participanții vor valida alegerea lui Dacian Cioloş în funcţia de preşedinte al partidului şi vor alege forurile de conducere ale partidului. Duminică ar urma să aibă loc prezentarea rezultatului alegerilor pentru Biroul Naţional şi validarea preşedintelui.

Uniunea Salvaţi România (USR) şi Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate (PLUS) au decis să fuzioneze la congresul din august 2020, însă decizia a fost aprobată de instanţă abia în aprilie 2021, după judecarea mai multor contestaţii.

Congresul USR PLUS este transmis live AICI.

Back To Top