Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher senator psd prahova
Categorie: Politic

Senatorul PSD de Prahova Laura Moagher a anunțat că aleșii locali social-democrați din toată țara vor depune acțiuni în instanță, după modul în care au fost împărțiți săptămâna trecută banii alocați în teritoriu, din Fondul de rezervă la dispoziția Guvernului.

“PSD atacă frontal și pe scară largă acțiunea abuzivă a premierului Cîțu de a împărți banii publici, discreționar, fără niciun criteriu, pentru șpaga baronilor PNL care l-au votat pe Cîțu la șefia PNL! Mii de acțiuni în contencios administrativ vor fi depuse de aleșii locali ai PSD în instanță, în temeiul plângerii cadru redactate de avocații partidului și distribuită în teritoriu. Peste 1.100 de primari PSD, din toată țara, sunt sprijiniți direct și consistent de avocații de la sediul central al partidului pentru a ataca în instanța de contencios administrativ HG-ul prin care Cîțu își plătește voturile care l-au făcut șef la PNL, din banii publici. Această acțiune în contencios de o anvergură fără precedent completează plângerea penală făcută de PSD pe aceeași team”, a transmis parlamentarul de Prahova.

Potrivit Laurei Moagher, 115 de primării PSD n-au primit niciun leu! “Printre ele, de-a dreptul șocant, sunt orașe mari, cu sute de mii de locuitori, precum Craiova.  Alte 1021 de primării PSD au primit până-n 50.000 de lei, adică aproape nimic în raport cu nevoile stringente apărute pe fondul pandemiei și al creșterii prețurilor la energie! Baronii locali ai lui Cîțu și Iohannis au primit  între 200 mii și  7 milioane lei/unitate administrativ teritorială. Mai grav este că fondurile pentru șpaga baronilor PNL în valoare de circa 1 miliard de lei au fost luați din cei 3 miliarde lei tăiați de la Ministerul Muncii”, a mai transmis senatorul PSD.

Back To Top