marcel ciolacu psd propunere de premier
Categorie: Politic

Marcel Ciolacu, liderul social-democraţilor, a anunţat miercuri că PSD este dispus să intre la guvernare şi va merge la consultările de la Palatul Cotroceni cu o propunere de premier.

"Ne aflăm într-o criză majoră pandemică negestionată, ne aflăm într-o criză economică şi socială în ceea ce priveşte preţurile, vedeţi evoluţia Euro din această dimineaţă, şi într-o criză politică declanşată de fosta guvernare de dreapta, respectiv de PNL şi USR. Toate crizele pandemice, economice şi sociale au fost gestionate şi sunt efectul acestei alianţe de dreapta susţinută de preşedintele Klaus Iohannis. Am văzut abordarea celor două partide ieri în şedinţele lor. În continuare, vedem o abordare arogantă şi superficială", a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: "Întâi trebuie să stabilim care e programul de guvernare"

"Vă anunţ că am terminat cu colegii şi specialiştii partidului cele 100 de priorităţi pentru români atât pe perioadă scurtă, cât pe perioadă medie. De la aceste lucruri o să pornim discuţiile pe care o să le avem cu PNL sau cu USR. Ce vă pot spune cu certitudine e că PSD nu va intra în negocieri sau în discuţii sterile privind ministerele. Întâi stabilim care e programul de guvernare, priorităţile, şi pe urmă vom avea discuţii, în funcţie de specialiştii fiecărui partid", a mai transmis, miercuri, preşedintele PSD, citat de România TV.

Citiţi şi: Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, în echipa de liberali care va negocia cu USR și PSD

„PSD va merge la Cotroceni cu propunere de premier. E dispus să-şi asume actul de guvernare să reuşim să scoatem România din criza în care a fost trimisă de către guvernările de Dreapta”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Back To Top