Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ciolacu vrea să-i „curme suferința” lui Rareș Bogdan
Categorie: Politic

Marcel Ciolacu, liderul PSD, acuză liberalii că au rămas captivi în paradigma coaliției cu USR. „Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni". Declarația completează un schimb de replici între Ciolacu și Rareș Bogdan. 

Prim-vicepreședinte al PNL a declarat că liberalii ar fi trebuit să ceară remanierea ministrului PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, după ce acesta l-a criticat în decembrie pe Florin Cîțu. „Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Rafila. Dacă continuă, atunci va trebui să luăm o hotărâre, dar nu demiți un om pentru o declarație. În schimb cred că e nevoie de o discuție serioasă”, a spus Rareș Bogdan, miercuri seara, la Digi24.

Citește și: PNL începe negocierea pentru fuziunea cu ALDE

Liberalii și războaiele cu tănculețe pe covoraș

„Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni. PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș. Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare", a spus Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Back To Top