Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
Cosma_MirceaPSD Prahova s-a grăbit să dezmintă, prin intermediul unui comunicat de presă, informaţiile prezentate de pedelişti conform cărora primăriţa comunei Călugăreni, Ileana Cârlan, va candida din partea PDL pentru un nou mandat. „PDL dezinformează, primarul comunei Călugăreni este în continuare membru PSD şi va candida pentru un nou mandat din partea USL", transmite comunicatul de presă al PSD Prahova.

„Primarul comunei Călugăreni, doamna Ileana Cârlan, nu a trecut de la PSD la PDL, aşa cum în mod eronat a fost anunţat astăzi în cadrul conferinţei de presă a PDL Prahova", declară social-democraţii prahoveni.

"Nu am trecut la PDL, rămân membru PSD şi voi candida pentru un nou mandat din partea USL, al patrulea. Nu înţeleg de ce face PDL- ul astfel de declaraţii. Aşa au făcut şi cu ajutoarele. Au anunţat la presă că vor trimite ajutoare la Călugăreni şi aici nu a ajuns nimic", a declarat Ileana Cârlan, primarul comunei Călugăreni.

În cadrul conferinţei de presă de astăzi, PDL Prahova a vrut să comunice probabil faptul că primarul comunei Gherghiţa, Constantin Ciolacu, va candida din partea USL la alegerile locale din 10 iunie 2012, pentru funcţia de primar, încheie PSD Prahova comunicatul de presă.
Back To Top