Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
fluturas-ppddPDL Prahova a organizat o conferinţă de presă privind incidentul petrecut în comuna Pucheni. Mai exact, vineri, în jurul orei 14 mai multe persoane împărţeau fluturaşi contra candidatul PDL, Constantin Negoi. Fluturaşii aveau sigla PP-DD şi poza lui Dan Diaconescu. Primarul a fost anunţat în jurul orei 15 că se împrt fluturaşi, a ajuns la locul faptei tocmai când jandarmii încercau să legitimeze cele două persoane. Potrivit deputatului PDL George Ionescu jandarmii au primit un telefon de la cineva, s-au urcat în maşină cu cele două persoane şi au plecat la o benzinărie din Gorgota. Cele două persoane au fost identificate ca fiind Emil Drăgănescu, şeful Direcţiei de Pază a CJ Prahova şi Florea Gheorghe, angajat al aceleiaşi instituţii. De altfel, potrivit lui George Ionescu aceştia foloseau pentru împărţirea fluturaşilor maşina consiliului judeţean cu numărul PH 22 DJP.

În urma acestui incident, primarul din Pucheni a făcut plângere la poliţie. În aceiaşi zi, George Ionescu a depistat un auto în zona şcolii din Puchenii Moşneni. Poliţia i-a legitimat pe cei doi, unul dintre ei fiind nepotul lui Costin Tătuc, şeful Direcţiei rutiere de la IGPR, Marian Cornel Tătuc, acelaşi care, potrivit deputatului Ionescu a aprticipat alături de alte persoane a participat într-un incident din campania din 2008 când echipele de afişaj ale PDL-ului au fost atacate cu bâte, topoare şi pietre.

Contctat de conducerea PDL, Radu Socoleanu, preşedintele PP_DD Prahova a negat orice legătură cu fluturaşii împărţiţi în Pucheni.

Back To Top