Roberta Anastase
Categorie: Politic

O delegație din România, din cre face parte și senatorul PNL de Prahova Roberta Anastase, se află în vizită în SUA, cu prilejul aniversării a 25 de ani de de Parteneriat Strategic cu Statele Unite ale Americii. Cu prilejul acestei deplasări, oficialii români au avut mai multe întâlniri la nivel înalt, situația tensionată din estul Europei fiin una dintre principalele teme abordate în cadrul evenimentelor.

Astăzi, Roberta Anastase s-a întâlnit cu Debbie Dingell, congresswoman și co-președinta "Caucus"-ului (Grupului de prieteni) pentru România din Congresul SUA.

“Am discutat despre aspectele prioritare incluse pe agenda Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite, inclusiv despre perspectivele dezvoltării cooperării în sfera diplomației parlamentare, dar și despre situația de securitate de la granița României și despre eforturile comune pentru gestionarea multiplelor crize generate de agresiunea militară rusă”, a precizat parlamentarul PNL de Prahova.

VEZI ȘI: Întâlnire oficială a senatorului de Prahova Roberta Anastase cu al treilea om în SUA: O discuție deschisă despre includerea României în programul Visa Waiver și dezvoltarea capabilităților forțelor armate române

Back To Top