Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
sebastian-ghitaPDL Prahova debordează de optimism în ceea ce priveşte şansele actualului primar, Andrei Volosevici, de a câştiga un nou mandat în fruntea municipalităţii ploieştene. PDL publică rezultatele unui sondaj al Centrului pentru Studii al Opiniei Publice realizat pe un eşantion de 700 de persoane, în care se arată, la capitolul „intenţie de vot", că Volosevici se află cu 29 de procente înaintea contracandidatului său, senatorul Iulian Bădescu (USL). Actualul primar îl devansează, la capitolul „încredere în politicieni", tot cu 29 de procente şi pe Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova. Comunicatul arată că 90 la sută dintre ploieşteni apreciază realizările actualului primar, în timp ce 82 la sută dintre aceştia susţin că Mircea Cosma nu are nicio realizare.

Conform comunicatului PDL Prahova, sondajul a fost efectuat în perioada 7-18 aprilie 2012.
La final, pedeliştii îl amintesc pe omul de afaceri ploieştean Sebastian Ghiţă, susţinând că Mircea Cosma şi Iulian Bădescu, candidaţii PSD pentru Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria Ploieşti nu sunt decât simpli „locotenenţi" ai acestuia.

Iată o parte a comunicatului de presă:

„Institutul CSOP este o casă de sondaje naţională şi consacrată, spre deosebire de rezultatele publicate în Ziarul Prahova obţinute în urma unei pseudoconsultări sociologice. În realitate este doar rezultatul intoxicărilor echipei de "locotenenţi ai lui Sebastian Ghiţă", Mircea Cosma şi Iulian Bădescu, realizat pe mesele restaurantelor Vienna Cafe sau Boccacio (afaceri de succes - marca PSD - Radu Oprea şi Emil Calotă).
Back To Top