Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
Apostolache_MihaiDeputatul PDL Mihai Apostolache a anunţat, miercuri, că a depus o iniţiativă legislativă ce propune ca persoanele care candidează la alegerile locale să fie obligate să îşi plătească dările către stat.

Este vorba despre modificarea Legii 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, în sensul instituirii obligativităţii pentru cetăţenii care candidează pentru funcţiile de consilieri, primari sau preşedinţi ai consiliilor judeţene de a-şi achita obligaţiile legale faţă de bugetele locale.
"Până la urmă, în momentul în care ajungi ales local, primar, de exemplu, ai obligaţia ca tu să colectezi aceste taxe şi impozite de la cetăţeni şi este normal să dai exemplu că tu îţi respecţi obligaţiile constituţionale în primul rând", a explicat Mihai Apostolache, dându-l ca exemplu pe primarul din Drajna, Mihai Gavrilă, membru al PNL.

Deputatul a declarat că nu ştie vreun caz asemănător în PDL, precizând că, personal, este la zi cu plata dărilor.


Back To Top