Categorie: Politic

adrian_dobreReprezentanții Partidului Democrat Liberal au depus, în data de 29 aprilie 2012, dosarele de candidatură pentru funcțiile de primar al municipiului Ploiești și președinte al Consiliului Județean Prahova. Totodată au fost depuse listele complete pentru Consiliul Local Ploiești și Consiliul Județean Prahova.

"In următorii patru ani voi schimba Prahova în bine așa cum colegul meu, Andrei Volosevici, a demonstrat că se poate și a reușit să schimbe Ploieștiul printr-o administrație eficientă. Sunt convins că echipa Adrian Dobre - Andrei Volosevici va reuși, pentru că suntem tineri, ambițioși, cu proiecte realizabile”, a declarat Adrian Dobre.

Voi fi un președinte pentru toți primarii din județul nostru, așa cum a fost Florin Anghel, și nu doar un președinte al primarilor partidului din care provin, așa cum este Mircea Cosma. Eu vreau să vin la Consiliul Județean pentru a face administrație și nu politica”, a declarat Adrian Dobre.

voloseviciAndrei Volosevici: "Candidez pentru un nou mandat de primar al municipiului Ploiești cu convingerea fermă că ploieștenii, oameni dinamici, apreciază schimbările pozitive pe care le-au văzut în orașul nostru în ultimii patru ani și cu fruntea sus că ceea am promis am și realizat. De aceea, le garantez acestora că voi rămâne același om al acțiunii și al faptelor  duse la bun sfârșit, așa cum am fost și până acum.”

Back To Top