Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
pdlOrganizaţia prahoveană a Partidului Democrat Liberal a dat publicităţii un comunicat de presă prin intermediul căruia respinge acuzaţiile legate de incidentul de la Podenii Noi, unde candidatul USL la primăria acestei localităţi a fost agresat luni seara de indivizi rămaşi încă neidentificaţi.

În cadrul unei conferinţe de presă, reprezentanţii USL au acuzat că în spatele incidentului ar sta actualul primar al comunei Podenii Noi, democrat-liberalul Cătălin Mărgărit.

„Partidul Democrat Liberal, filiala Prahova se dezice total de astfel de practici condamnabile. Mai mult, PDL Prahova solicită public organelor competente să îşi facă datoria şi să identifice şi să tragă la răspundere pe cei care se fac vinovaţi de aceste fapte reprobabile".

Democrat-liberalii nu îl uită nici pe Mircea Cosma, actualul preşedinte al CJ Prahova, candidat al USl pentru aceeaşi funcţie:
„În lipsa unor proiecte concrete care să vină în sprijinul prahovenilor, Mircea Cosma îşi face campanie electorală bazată pe minciuni, manipulare, lansând atacuri grave la persoană, sperând că în acest fel îi poate păcăli din nou pe prahoveni", se arată în comunicatul PDL.
Back To Top