Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scrisoare deschisă romania schengen
Categorie: Politic
  • Partidele ecologiste ACUM, Volt România, ACTIV și ROMÂNIA ECO și-au declarat susținerea față de inițiativa societății civile de a ataca decizia Consiliului Justiție și Afaceri Interne al Uniunii Europene, rezultată din opoziția Austriei, de respingere a aderării României la Spațiul Schengen.
  • “Solicitarea de a apela la justiția europeană vine din faptul că nu putem rămâne indiferenți la eșecurile clasei politice de până acum și nici la tratamentul nedrept aplicat țării noastre”, transmit, într-un punct de vedere comun, reprezentanții celor patru formațiuni politice printre care se numără și avocatul ploieștean Răzvan Stănciulescu.

Reprezentanții celor patru partide ecologiste au anunțat că formațiunile lor susțin inițiativa împotriva deciziei Austriei cu privire la Schengen, formulată într-o scrisoare deschisă adresată Parlamentului European și Comisiei Europene, fiind și un îndemn la acțiune pentru Guvernul României.

“Solicitarea de a apela la justiția europeană vine din faptul că nu putem rămâne indiferenți la eșecurile clasei politice de până acum și nici la tratamentul nedrept aplicat țării noastre.

Este nevoie de mobilizare și de efort comun pentru a susține aderarea țării noastre la Spațiul Schengen. Scrisoarea deschisă este un apel la acțiune și unitate pentru români, oriunde s-ar afla. Este momentul să ne unim forțele, indiferent de culoarea politică, pentru a fi recunoscuți și respectați ca cetățeni europeni”, se arată în comunicatul de presă  semnat de Bogdan Barbu - copreședinte al Partidului ACUM, Mihaela Siriţanu - copreședintă a Partidului VOLT ROMÂNIA, Ileana Borțun - copreședintă a Partidului ACTIV și Răzvan Stănciulescu - președinte al Partidului ROMÂNIA ECO.

„Sperăm că inițiativa societății civile, pe care o sprijină și formațiunile noastre, va contribui la activarea și mobilizarea reprezentanților partidelor guvernamentale, la o implicare a lor mai fermă în atingerea obiectivului susținut de cetățenii României și reflectat în petiția «România în Schengen»”, a declarat  afirmă Bogdan Barbu, copreședinte ACUM.

„Prin acest demers, vrem să trimitem un semnal clar – atât comunității europene, cât și autorităților noastre – că aderarea la spațiul Schengen rămâne o prioritate națională, ce trebuie urmărită folosind toate mijloacele și pârghiile pe care le avem la dispoziție. Întârzierea intervențiilor de rezolvare a acestei situații riscă să submineze valorile europene, într-un context în care unitatea europeană este pusă la încercare”, a transmis Mihaela Sirițanu, copreședinta Volt România.

Citiți și: SCHENGEN. JOCURILE DE PUTERE ALE VOTURILOR ȘI URMĂRILE LOR PENTRU UNIUNEA EUROPEANĂ

„Nu putem lăsa eșecul guvernării actuale să fie un eșec al tuturor românilor. Dacă cei aflați la putere nu reușesc să ne reprezinte interesele, e cazul să se facă simțită inițiativa cetățenească. Așa cum se arată în Scrisoarea deschisă, blocarea accesului României la spațiul Schengen îi discriminează pe români în comparație cu ceilalți europeni. Scrisoarea este un mod prin care putem combate această discriminare și sper să fie semnată de cât mai mulți cetățeni români”, spune Ileana Borțun, copreședinta partidului ACTIV.

Răzvan Stănciulescu, președintele partidului ROMÂNIA ECO, îndeamnă “toți românii să semneze și să distribuie mesajul adresat instituțiilor europene și Guvernului României, pentru ca acesta să ajungă la destinație însoțit de glasul comun al cetățenilor unui stat care are dreptul la tratament egal în ceea ce privește libertatea neîngrădită pentru circulația bunurilor în interiorul granițelor UE!”.

Demersul aparține asociațiilor Institutul ACUM și România ECO. Scrisoarea deschisӑ poate fi găsită AICI, precum şi pe paginile de Facebook ale partidelor semnatare.

Partidele ACUM, VOLT ROMÂNIA, ACTIV și ROMÂNIA ECO sunt partide ecologiste și progresiste recent înființate, care susțin valorile europene, un viitor sustenabil pentru toți cetățenii, libertatea și solidaritatea. Ele au alcătuit un grup de inițiativă care vrea să fie o alternativă la cartelul partidelor tradiționale.

Back To Top