Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
tirifon_gura_vitioareiPDL Prahova a trimis un comunicat de presă în care îl acuză pe primarul liberal al comunei Gura Vitioarei de abuz de putere. Edilul este acuzat de pedelişti că ar fi obstrucţionat activităţile de campanie electorală ale PDL, prin "ameninţări şi manifestări brutale". În contrapartidă, primarul comunei Gura Vitioarei, Gheorghe Tirifon (foto), a declarat pentru Actualitatea Prahoveană că acuzele reprezentanţilor PDL sunt nefondate. Primarul spune că i-a observat pe membrii PDL împărţind obiecte promoţionale în timpul slujbei de Înălţare, desfăşurată la biserica din localitate, şi nu a făcut decât să îi roage pe aceştia să îşi continue activitatea de campanie electorală după terminarea slujbei.

Iată comunicatul de presă al PDL Prahova

Partidul Democrat Liberal, filiala Prahova, face cunoscut faptul ca in comuna Gura Vitioarei sunt obstrucţionate activităţile de campanie electorală desfăşurate de către reprezentanţii Partidului Democrat Liberal.

Astfel, primarul comunei, Gheorghe Tirifon, candidat din partea USL pentru un nou mandat de primar, alături de reprezentanţi ai poliţiei locale, au împiedicat – prin ameninţări si manifestări brutale - membrii PDL din comuna să distribuie materiale electorale de promovare a candidaţilor, făcând în acest fel abuz de putere.

Partidul Democrat Liberal va depune în cursul zilei de astăzi sesizare la Biroul Electoral de Circumscripţie Locală - Gura Vitioarei în temeiul Legii 67/2004 actualizată".

Gheorghe Tirifon: „Nu am făcut decât să îi rog să împartă materiale promoţionale după terminarea slujbei"

Contactat de reporterii APH, primarul Gheorghe Tirifon a făcut următoarea declaraţie: „Acuzaţiile dumnealor (reprezentanţilor PDL – n.r.) sunt nefondate şi nerealiste. Nu au fost nici un fel de ameninţări. Dânşii împărţeau materiale promoţionale, cred că erau căni inscripţionate, în timpul slujbei de la biserică, ocazionate de sărbătoarea înălţării. Dânşii au continuat activitatea şi în timpul ceremoniei de depunere de flori, pentru că a fost şi Ziua Eroilor. Nu i-am rugat decât să înceteze activităţile pe perioada slujbei. Mi se pare o chestiune de bun simţ. În rest nu a fost vorba de nici un fel de ameninţare", a declarat primarul comunei Gura Vitioarei, Gheorghe Tirifon.
Back To Top