Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
gheorghe-neculaGheorghe Necula, secretar executiv a PDL Prahova a demisionat din partid. Acesta a remis un comunicat presei prin care își motiveayă gestul Citiți mai jos comunicatul:
"Începând din data de 15 iunie, am demisionat din PDL Prahova. Am luat această decizie după ce am constatat că activitatea mea politică nu a fost apreciată la justa valoare în partidul din care am făcut parte timp de 15 ani. 
Precizez că la baza acestei decizii nu se află un conflict pe care l-aş avea cu conducerea PDL Prahova aşa cum s-a speculat. Decizia de demisiona din PDL a fost cauzată exclusiv de faptul că unii dintre tinerii cu funcţie de conducere în partid au luat decizii pripite, care au dus la pierderi politice extrem de importante pentru PDL Prahova (spre exemplu, felul în care a condus campania PDL Ploieşti Andrei Volosevici dar şi felul în care deputatul George Ionescu înţelege să desfăşoare activitatea politică a PDL pe colegiul uninominal 9 Prahova). 
Precizez că după demisia din PDL nu m-am înscris în niciun alt partid."
Back To Top