Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
nastaseFostul premier PSD Adrian Năstase, profesorul care a fost îndrumătorul de doctorat al premierului Victor Ponta, justifică asemănarea unor pasaje mari din teza de doctorat suspectă de plagiat, spunând că astfel de formulări seci din limbajul juridic nu pot fi schimbate. Totodată, în postarea de pe blogul său, sub titlul "Dottore!", Adrian Năstase spune că întreg scandalul a fost creat de preşedintele Traian Băsescu, pentru a acoperi eşecul PDL la alegerile locale.

"Mă aşteptam şi ca, în disperarea lui, Traian Băsescu să recurgă la orice, pentru a încerca să acopere scandalul falimentului PDL la recentele alegeri. Sunt convins însă că Victor Ponta nu va fi intimidat şi nu va ceda la acest gen de atacuri", scrie Adrian Năstase pe blogul său.

"Cei care activează în învăţământ, în domeniul juridic, ştiu foarte bine că în descrierea unor instituţii apar adesea formulări seci, descriptive care, asemenea formulelor matematice, nu pot fi schimbate. A specula acest lucru şi a fabrica un astfel de subiect este de o josnicie fără margini!", mai scrie Adrian Năstase.

Back To Top