Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
Sava_Andrei_1Deputatul PSD, Andrei Sava, a depus un proiect de lege privind modificarea legii votului uninominal. Proiectul prevede ca însemnele electorale comunicate Biroului Electoral Central în vederea înregistrării lor de către alianţele politice sau electorale să conţină semnele electorale ale fiecărui partid sau formaţiune politică ce intră în componenţa respectivei alianţe politice ori electorale. De asemenea, orice material, tipărit sau audio-video, trebuie să conțină sigla partidului sau a formațiunii politice ori electorale din partea căreia se candidează.

‚‚Proiectul de lege pe care l-am depus vizează corectitudinea în procesul de informare al cetățenilor cu privire la candidaturile politice. De asemenea, este o inițiativă care obligă la transparență. Recentele alegeri locale au adus în prim-plan candidați fără sigle de partid, deși erau susținuți de formațiuni politice, la fel cum au adus în vizorul alegătorilor formațiuni politice noi, create pe platforme vechi, însă fără asumarea vreunui trecut politic. Astfel, am asistat neputincioși la încercările anumitor formațiuni politice de a dezinforma public și de a induce în eroare alegătorul, prin camuflarea și ascunderea propriilor însemne electorale, deja consacrate, în spatele unor alianțe nou create. În toamna aceasta însă, cetățenii vor avea parte de alegeri la care nu vor mai participa alianțe fantomă'' a declarat Andrei Sava.

Deputatul PSD motivează depunerea proiectului de modificare a legii votului uninominal prin intenția de a contribui la evitarea confuziilor și a dezinformărilor. ''Pe de o parte este nevoie să împiedicăm propagarea dezinformării, iar pe de altă parte trebuie găsite și consolidate acele măsuri menite să elimine ascunderea cu bună știință a identității și apartenenței politice a candidaților, în cadrul oricărui tip de alegeri. Informarea corectă a cetățenilor români pe parcursul campaniilor electorale trebuie să fie prioritară"
Back To Top