Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
savu_danielSenatorul PSD, Daniel Savu, declară, într-un comunicat trimis presei, că intervenția președintelui Traian Băsescu în Parlament a fost arogantă și sfidătoare în raport cu românii.

"Președintele nu a venit în Parlament să răspundă la motivele aduse în atenția sa pentru demararea procedurii de suspendare, ci pentru a lansa atacuri absolut descalificabile la adresa parlamentarilor și a primului-ministru. Un om care a exercitat discreționar și autoritar puterea ce i-a fost încredințată de români i-a mai sfidat încă o dată pe aceștia. Un gest onorabil era asumarea greșelilor grave din acești ani.
În actualele condiții, singura soluție normală este ca președintele să dea socoteală în fața cetățenilor acestei țări. Nu cred că românii își mai doresc un președinte care a creat falii imense în societate, care a indus ură și dezbinare", a spus Daniel Savu.

Back To Top