Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
nae_alexandriNicolae Alexandri este noul preşedinte interimar al PNL Ploieşti. Acesta a fost ales de liberalii ploieşteni în urma demisiei fostului preşedinte interimar, avocatul George Botez.

George Botez afirmă, prin intermediul unui comunicat de presă publicat în integralitate pe observatorulph.ro, că nu există relaţii tensionate în PNL Ploieşti sau între persoana sa şi vreo altă persoană din conducerea partidului.
"Am avut şi vom avea relaţii decente de colaborare pe linie de partid, dar şi ca prieteni care împreună am reuşit să implementam la Ploieşti şi în Prahova o nouă viziune a politicii liberale", spune Botez în comunicatul trimis presei.

Pe de altă parte, avocatul trimite un mesaj de reproş la adresa colegilor săi liberali, într-un editorial apărut în săptămânalul Altphel, publicaţie care abordează, de o bună perioadă, un ton extrem de critic la adresa actualei conduceri a PNL Prahova.

"După ce am tăcut în scris vreo lună că i s-a năzărit, pe bună dreptate, lu' partidu' să mă disciplineze (...) m-a apucat un dor să mârâi la toată suflarea care se crede că are trei ouţe, chiar dacă două sunt de plastic.", îşi începe Botez editorialul. Materialul integral, AICI

Back To Top