Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

roberta anastase andrei volosevici risc seismic pediatrie
Categorie: Politic
  • Senatorul PNL de Prahova, Roberta Anatsase, în cere primarului Andrei Volosevici să facă un pas în spate, la aproape doi ani de când a promis construirea unui spital municipal de urgență, timp în care acest proiect nu a înregistrat niciun progres notabil.
  • Subiectul revine în actualitate în contextul în care, după imobilele de la Schuller, și clădirea Spitalului de Pediatrie a fost încadrată în clasă de risc seismic. 

Roberta Anastase critică faptul că, de la avansarea ideii construirii unui spital municipal de urgență, singurele progrese au fost făcute doar pe hârtie, în timp ce imobilele în care funcționează cele două spitale din administrarea Primăriei Ploiești - Spitalul de Pediatrie și Municipalul - au risc seismic. Despre situația de la Schuller se știa de mai multă vreme, iar recent au fost anunțate și rezultatele expertizei de la Pediatrie.

andrei volosevici mesaj spital municipal"A trecut un an și opt luni de când primarul Andrei Volosevici anunța că va construi ”un nou spital municipal”, cu susținerea prietenului său, prefectul de la PSD. De atunci și până acum, singurele elemente notabile ar fi că din bugetul Ploieștiului s-au topit în jur de 250.000 de euro pe hârtii și salarii inutile și acela că ”prietenul său” a devenit șeful său de la PSD.

Ar mai fi ”un detaliu” pe care l-a ținut sub preș în tot acest timp. Toată vara, primarul Volosevici a fost foarte preocupat să rezolve mutarea directorului SGU într-un sediu sigur, pe motiv că cel în care activa ”are risc seismic ridicat”. S-a zbătut atât de mult că, astăzi, domnul director SGU Adrian Semcu vede lumea din fotoliu de director de multinațională.

A apărut informația că ambele spitale din subordinea primăriei, Spitalul Municipal și cel de Pediatrie, se află în aceeași situație ca și sediul SGU. Pentru rezolvarea acestei situații, Andrei Volosevici nu a scos un cuvânt în spațiul public, iar cand a fost întrebat de consilierii PNL a zis că nu intră în atribuțiile lui.

scrisoare pediatrie risc seismic 1Pentru adevăr o să postez scrisoarea adresată primarului de către conducerea Spitalului de Pediatrie, iar pentru a nu uita o să postez o parte din mesajul domnului primar de acum aproape doi ani!

În acest context, am un nou mesaj pentru domnia sa: Andrei, recunoaște că ești complet depășit de situație și lasă oamenii cu adevarat competenți, cum sunt consilierii, să găsească soluția și pentru această problemă!", a transmis Roberta Anastase, în mesajul care însoțește o copie după documentul din 3 octombrie prin care conducerea Spitalul de Pediatrie Ploiești informa că imobilul din str. Mihai Eminescu a fost încadrat în clasa II de risc seismic.

Citiți și: ROBERTA ANASTASE: "DOMNULE PRIMAR ANDREI VOLOSEVICI, MII DE PĂRINȚI DIN PLOIEȘTI AȘTEAPTĂ VOUCHERELE EDUCAȚIONALE"

 

Back To Top