Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
doc_drajnaVioleta Gonţea, primăriţa comunei Drajna din partea PDL şi-a încetat mandatul printr-un ordin al prefectului emis în dimineaţa zilei de 25 iulie. Motivul este cel de incompatibilitate dintre funcţia publică şi poziţia ocupată în Consiliul de Administraţie al unei şcoli din comună.

Deputatul PDL Mihai Apostolache a susţinut o conferinţă de presă  la sediul partidului spunând că „ceea ce se întâmplă la Drajna depăşeşte orice limită” şi l-a acuzat pe fodtul primar al comunei, Mihai Gavrilă şi pe preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşcă de faptul că au făcut presiuni asupra prefectului. De asemenea a declarat că vor acţiona în contencios această hotărâre, iar „după ce vom câştiga, vom acţiona în judecată instituţia prefectului”. „Este un demers politic şi totul porneşte de la fostul primar care se teme pentru că doamna primar a cerut nişte documente legate de activitatea trecută. A solicitat un control al Curţii de Conturi şi un audit financiar”, a mai precizat deputatul Apostolache.

În replică, prefectul de Prahova precizat că totul e perfect legal, că a stat de vorbă şi cu Violeta Gonţea, dar şi cu Mihai Gavrilă. De asemenea în stenograma şedinţei de Consiliu Local Drajna ţinută pe 11 iulie 2012, Violeta Gonţea a recunoscut că este incompatibilă şi a promis că-şi dă demisia. Numai că, după cum spune prefectul, demisia a fost dată după 16 zile de la depunerea jurământului de primar şi nu după 15 zile după cum prevede legea.

În cazul în care primăriţa nu va avea succes în contencios, la Drajna se vor organiza noi alegeri.

La conducerea comunei se află interimar Angelo Ruşinaru (PPDD), cel care apare într-un proces verbal de contravenţie încheiat de jandarmi, el fiind surprins de oamenii legii în pădurea de la Păuleşti în timp ce făcea sex cu o prostituată.

Back To Top