Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

nicolae drăgan primar târgșoru vechi ani
Categorie: Politic
  • Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursul formulat de primarul comunei prahovene Târgșoru Vechi împotriva hotărârii Curții de Apel Ploiești care menținea raportul Agenției Naționale de Integritate referitor la edil.
  • Inspectorii ANI au anunțat, în 2022, că Nicolae Drăgan a fost găsit în conflict de interese administrativ.

Pe 14 noiembrie 2022, Curtea de Apel Ploiești a respins, pe fond, ca neîntemeiată cererea lui Nicolae Drăgan de anulare a raportului de evaluare întocmit de ANI. Inspectorii de Integritate anunțaseră, în același an, că edilul s-ar fi aflat în conflict de interese administrativ.

“În perioada exercitării mandatului de primar 2016 – 2020, DRĂGAN NICOLAE a semnat cu mențiunea «bun de plată» facturi emise de societatea în cadrul căreia fiul său deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator, precum și de societatea în cadrul căreia mama persoanei evaluate a deținut calitatea de asociat unic și funcția de administrator.

 De asemenea, în baza Hotărârii C.L. din data de 28 mai 2019, Primăria comunei Târgșoru Vechi (reprezentată prin Drăgan Nicolae – primar, în calitate de vânzător) a încheiat la data de 19 septembrie 2019 un contract de vânzare – cumpărare cu societatea comercială în cadrul căreia fiica acestuia deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator.

 Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003 coroborate cu prevederile art. 75, lit. a)  din Legea nr. 393/2004 (în vigoare până la data de 05.07.2019) și art. 228, alin. (1), lit. a) din O.U.G 57/2019 (în vigoare începând cu data de 05.07.2019)”, se arăta în comunicatul transmis  de ANI la momentul respectiv, cu privire la raportul pe care primarul a anunțat imediat că-l va contesta în instanță.

Citiți și: ACUZAȚII DE CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV, LA TÂRGȘORU VECHI. CUM RĂSPUNDE PRIMARUL NICOLAE DRĂGAN

La termenul de ieri, ÎCCJ a respins, definitiv, recursul formulat de Nicolae Drăgan, față de hotărârea de la Ploiești: „Respinge excepţia nulităţii recursului pentru nemotivare, ca neîntemeiată. Respinge recursul declarat de reclamantul Drăgan Nicolae împotriva sentinţei civile nr. 225 din 14 noiembrie 2022, pronunţată de Curtea de Apel Ploieşti - Secţia de contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă”.

Potrivit stiriactuale.ro, edilul și-ar putea pierde mandatul, în urma acestui verdict. Sursa citată menționează că acesta s-ar număra printre primarii care intenționau să treacă de la PNL la PSD.

Back To Top