Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

iulian dumitrescu candidatura cj prahova
Categorie: Politic
  • Iulian Dumitrescu, președintele suspendat al CJ Prahova, a declarat joi că îi este permis să candideze la alegerile din 9 iunie, atât conform Constituției, cât și potrivit Statutului PNL.

Iulian Dumitrescu a vorbit despre posibilitatea depunerii candidaturii pentru un nou mandat cu prilejul vizitei la secția de Poliție, una dintre obligațiile pe care le are în perioada în care se află sub control judiciar. Acesta este suspendat, în prezent, din funcția de președinte al CJ Prahova, ca urmare a declanșării unei anchete DNA în care este cercetat pentru luare de mită și fals în declarații.

Liderii liberali nu au anunțat, deocamdată, cine va fi candidatul pentru funcția de președinte al CJ Prahova. Dumitrescu spune că poate candida, dar că, până la urmă, decizia cu privire la acest lucru este una personală.

„Există o Constituţie în ţara asta şi Constituţia a fost făcută de nişte oameni mai deştepţi şi decât mine şi decât dumneavoastră şi conform Constituţiei şi cred că ştiţi că am dreptul să candidez. Există un Statut al partidului, care a fost făcut de nişte oameni şi mai deştepţi decât mine şi conform Statutului am dreptul să candidez, dar există o decizie personală pe care trebuie să o iau eu”, a afirmat Iulian Dumitrescu, citat de News.ro.

Tot astăzi, în legătură cu dosarul penal în care este anchetat de DNA, acesta a acuzat că ”sunt nişte oameni puşi de Vlad Cosma, care vrea să pună mâna pe judeţul Prahova”.

Citiți și: ALINA GORGHIU, DESPRE CANDIDATURA LUI IULIAN DUMITRESCU LA CJ PRAHOVA: „NU E NICIO CONDAMNARE. SPER SĂ SE GĂSEASCĂ O SOLUŢIE ASTFEL ÎNCÂT SĂ CONSERVĂM CONSILIUL JUDEŢEAN”

 

 

 

 

 

Președintele suspendat al CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, s-a prezentat joi la o secție de Poliție din București, conform obligațiilor pe care le are pe durata controlului judiciar. Acesta a declarat că, potrivit Constituției și Statutului partidului, are dreptul să candideze la alegerile din 9 iunie, iar decizia în acest sens este una personală.

”Există o Constituţie în ţara asta şi Constituţia a fost făcută de nişte oameni mai deştepţi şi decât mine şi decât dumneavoastră şi conform Constituţiei şi cred că ştiţi că am dreptul să candidez. Există un Statut al partidului, care a fost făcut de nişte oameni şi mai deştepţi decât mine şi conform Statutului am dreptul să candidez, dar există o decizie personală pe care trebuie să o iau eu”, a afirmat Iulian Dumitrescu, potrivit News.ro.

Despre dosarul penal în care este anchetat pentru luare de mită și fals în declarații, acesta acuză că ”sunt nişte oameni puşi de Vlad Cosma, care vrea să pună mâna pe judeţul Prahova”.

Back To Top