Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Apostolache
Categorie: Politic
  • Partidul România în Acțiune și-a exprimat, prin intermediul unui comunicat de presă, preocuparea față de iminenta criză financiară care amenință funcționarea cabinetelor medicale de ambulatoriu din țara noastră.
  • „Este inacceptabil ca medicii, acei piloni ai sănătății publice, să fie puși în situația de a-și suspenda activitatea din cauza insuficienței fondurilor”.

În urma declarațiilor făcute de dr. Cosmin Alexandrescu, președintele Asociației Medicilor de Ambulator, despre riscurile pe care le presupune menținerea actuală a valorii punctului de consultație, “solicităm guvernului și Ministerului de Finanțe să intervină de urgență pentru a asigura resursele financiare necesare. Este vital să se revizuiască și să se adapteze bugetul alocat sănătății, pentru a evita un colaps al serviciilor medicale esențiale pe care cetățenii noștri se bazează”, a precizat președintele Partidului România în Acțiune, Mihai Apostolache.

„Ne angajăm să susținem și să promovăm legislație care să garanteze finanțare adecvată și sustenabilă pentru sectorul de sănătate, asigurând condiții optime pentru toți profesioniștii din domeniul medical să își poată exercita profesia fără a fi nevoiți să suporte costuri suplimentare.

De asemenea, facem un apel către toate partidele politice și stakeholderii relevanți să colaboreze pentru a găsi soluții rapide și eficiente care să protejeze dreptul la sănătate al fiecărui cetățean român”, se arată în comunicatul de presă al Partidului România în Acțiune.

“Este momentul să acționăm decisiv pentru a evita o criză care ar putea avea repercusiuni de lungă durată asupra sistemului de sănătate din România”, a mai spus Mihai Apostolache.

Citește și MIHAI APOSTOLACHE (ROMÂNIA ÎN ACȚIUNE): „ROMÂNIA, ACUM, TREBUIE SĂ INTRE ÎN ETAPA AFIRMĂRII EURO-ATLANTICE!”

Back To Top