Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alianța dreapta unită prahova lansare candidați
Categorie: Politic
  • Alianța Dreapta Unită Prahova (USR - Forța Dreptei - PMP) și-a lansat oficial candidații pentru Consiliul Județean Prahova, Primăria Ploiești și Primăria Câmpina, în cadrul unui eveniment care a avut loc luni seară, la Sala Europa a Palatului Administrativ.
  • Liderii ADU au adus critici dure administrațiilor locale și județene conduse de PNL și PSD, punctând numeroasele momente de criză care au marcat județul în ansamblu și pe plan local, în ultimii ani.

Deputatul George Ionescu, președintele Forța Dreptei Prahova și candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a acuzat că „lupta pentru bogăția județului nostru a ajuns să fie una fără a mai ține cont de prieteni, de cetățeni, de copiii noștri” și le-a transmis PSD și PNL „să ne lase să ne refacem noi județul. Noi, prahovenii care trăim, muncim aici”.

În același ton a vorbit și arhitectul Răzvan Enescu, consilier local USR și candidatul Dreapta Unită pentru funcția de primar al Ploieștiului, care a arătat că ploieștenii, care acum un deceniu sperau să ajungă la nivelul marilor orașe europene, au ajuns acumsă se uite „incredibil, cu invidie, la Craiova, Buzău sau Târgoviște”. Printre priotiățile sale pentru Ploiești se numără construirea unui spital nou în Ploiești, atragerea de fonduri europene inclusiv pentru susținerea acestui proiect, modernziarea zonei centrale și a transportului în comun, precum și reabilitarea sistemului de termoficare.

Candidatul ADU pentru Primăria Câmpina, consilierul local Bogdan Ene (PMP), a punctat, în discursul său, că al doilea municipiu al județului are nevoie de investiții pentru că, dacă „nu există investiții, nu există nici dezvoltare și nici prosperitate”. De asemenea, acesta a militat pentru proiecte pentru creșterea calității vieții câmpinenilor.

La evenimentul de luni seară au participat, ca invitați, Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, candidații la alegerile europarlamentare Dan Barna (USR) și Violeta Alexandru (Forța Dreptei), alături de senatorul USR Aurel Oprinoiu și fostul ministru al Finanțelor Gheorghe Ialomițeanu (PMP), precum și Cătălina Bozianu (președintele PMP Prahova și candidat la alegerile europarlamentare), Felix Bulearcă (președintele USR Prahova), respectiv Raluca Bercea (consilier județean USR și candidat la alegerile pentru Parlamentul European).

Citiți și: USR, PMP ȘI FORȚA DREPTEI AU SEMNAT PROTOCOLUL ALIANȚEI DREAPTA UNITĂ PENTRU JUDEȚUL PRAHOVA

 

 

 

Back To Top