Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

roberta anastase despre raprotul de activitate al lui volosevici
Categorie: Politic
  • În cutiile poștale ale ploieștenilor au început să ajungă plicuri cu raportul de activitate al primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici. 
  • Cei care se așteaptă să găsească, în sfârșit, explicații pentru ratarea proiectelor de zeci de milioane de euro din fonduri europene sau pentru cum arată municipiul la finalul actualului mandat vor fi dezamăgiți.

„Jenant” este cuvântul prin care Roberta Anastase, senator de Prahova, caracterizează raportul întocmit de primar, pentru ploieșteni.

„Ca orice ploieștean, zilele acestea am primit în cutia poștală, într-un plic îngrijit, raportul de activitate al primarului. 

O pagină și ceva e respectivul document pe care Volosevici zice ca l-a făcut din respect pentru noi. Sincer, aș fi preferat să ne respecte în fiecare zi a acestui mandat și nu numai înainte de alegeri, dar e bine și așa.

Constat repede ca respectul se termină fix în următoarea frază și nu îl mai regăsim până la sfârșit.

Astfel, dl. Volosevici ne anunță că a făcut lucruri frumoase în Ploiești și nu se oprește cu minciunile până la sfârșit!

Oare ce o fi frumos în ceea ce a făcut? Ca a lăsat ploieștenii luni întregi fără apă caldă, ca am înotat în gunoaie an de an mai abitir decât în Marea Neagră, ca nu avem străzi fără gropi de parcă am trecut prin bombardamente, iar dacă mergi pe trotuarele din Ploiești ești un învingător dacă nu îți rupi vreun picior, ca a renunțat la 100 de milioane de euro din fondurile europene deja câștigate de Ploiești, că ne-a mințit ca face spital municipal și doar a dat peste 100.000 de euro pe niște hârtii care nu folosesc la nimic, că e un oraș gri și trist din care ne pleacă copiii…

Îmi țin nervii în frâu și citesc mai departe.

Aflu că marea realizare e aceea că a menținut prețul la gigacalorie! Nici nu a fost greu pentru că el nu plătește facturile la termie și datoriile se acumulează, societatea rezistând doar pentru că vinde energie!

A doua mare realizare e că nu a mărit taxele și impozitele. Păi de ce te lauzi cu ceva normal? Scopul unui manager bun e să diversifice sursele de finanțare (din atragerea de fonduri europene, de exemplu) nu să sufoce oamenii!

În rest se mai laudă cu fondurile investite în educație, în condițiile în care ele au venit de la Guvern și au fost destinate amenajării sălilor de sport ca centre de vaccinare. Deci nimic pentru îmbunătățirea condițiilor din școli. Curat murdar!

Citiți și: ROBERTA ANASTASE, SENATOR: „PLOIEȘTIUL SE DEGRADEAZĂ PE ZI CE TRECE, AVEM DE-A FACE CU UN PRIMAR IRESPONSABIL”

Am citit până la sfârșit cu speranța ca voi afla de ce a renunțat la aproape 100 de milioane euro din fonduri europene. Aș fi vrut să știu ce are cu noi toți, de ce nu a vrut să dezvolte acest oraș având deja semnate contractele de finanțare când a preluat mandatul de primar. Niciun cuvânt despre asta!

Am închis scrisoarea și în minte mi-a venit un singur cuvânt pe care știu că îl folosește cu plăcere: JENANT”, s scris Roberta Anastase, pe pagina sa de Facebook.

Back To Top