Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

iulian dumitrescu pnl prahova
Categorie: Politic
  • Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a reacționat, luni, după acuzațiile formulate în spațiul public de PSD Prahova, în contextul evenimentul privat de vineri seară, de lansare a candidaților liberali la alegerile locale din 9 iunie.
  • Liderul organizației județene a liberalilor reclamă „o campanie foarte periculoasă de a pune presiune pe Justiţie sau de a induce în eroare organele judiciare”.

Într-o declarație de presă transmisă în cursul zilei de luni, președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, acuză „Clanul Cosma – PSD Prahova” de „fake news, intoxicare, dezinformare, agresivitate fără margini şi violenţă gratuită”. De asemenea, acesta răspunde pe larg acuzațiilor care i-au fost aduse după lansarea candidaților din Prahova.

„Vineri, 10 mai 2024, cu ocazia lansării candidaţilor Partidului Naţional Liberal organizaţia Prahova pentru alegerile locale din 9 iunie, printr-un comunicat de presă al PSD Prahova, clanul mafiot Cosma a servit nu doar judeţului nostru, ci întregii Românii o nouă lecţie de ticăloşie politică asezonată cu minciuni, fake news şi intoxicări. De alfel, acesta este modul lor de operare în ultimele trei luni şi jumătate. PeSeDiştii prahoveni, disperaţi că vor pierde şi aceste alegeri, încearcă să creeze continuu scandal.

  • Prezint concret câteva exemple care dovedesc cât de radioactiv este clanul Cosma pentru Prahova şi Ploieşti, dar şi cât de mare le este disperarea:
  • Au adus un Lamborghini al unui cetăţean din Ploieşti, l-au parcat în apropierea locului de desfășurare a avenimentului și au mințit că îmi aparţine şi că aş fi venit la eveniment cu el. Există și filmări de la momentul respectiv care dovedesc că am venit și am plecat cu mașina mea personală, un Range Rover.
  • O pseudojurnalistă cunoscută pentru spectaculosul acţiunilor sale a intrat în holul Palatului Administrativ, s-a închis cu cheia acolo şi a sunat la 112 susţinând că este sechestrată. Apelul ziaristei la poliție a venit în jurul orei 19.30, după ce evenimentul de lansare a candidaților PNL era deja încheiat. Am văzut pe Facebook poze ale acesteia cu pistol şi puşcă – bine că nu le-a folosit.
  • Sluga obedientă Virgiliu Nanu, candidatul ales de familia Cosma să îşi asume orice mizerie, a susţinut că am interdicţie să intru în sediul Consiliului Judeţean. Lucru cât se poate de fals şi care a fost certificat şi de Poliţie. Reamintesc că acelaşi individ a încercat în mai multe rânduri să blocheze candidaturile PNL la alegerile locale din 9 iunie, de fiecare dată Justiţia dându-ne nouă câştig de cauză.
  • La fel au susţinut că, în contextul controlului judiciar, mi-ar fi interzis să vorbesc cu preşedintele interimar al CJ Prahova, Dumitru Tudone. Ceea ce este, evident, fals. Perpetuarea acestei intoxicări este cu atât mai stupidă cu cât evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Prahova a fost transparent şi transmis pe toate canalele de comunicare online.
  • Au minţit într-un comunicat de presă asumat oficial de PSD Prahova că, în sala de la Palatul Administrativ, s-ar fi aflat oameni care nu au fost acolo”.

În acest context, Dumitrescu a reclamat „o campanie foarte periculoasă de a pune presiune pe Justiţie sau de a induce în eroare organele judiciare”, anunțând că va sesiza CSM în această speță.

„De astăzi începând, îmi asum responsabilitatea de a demonta toate aceste minciuni pe care le vântură clanul Cosma - PSD şi acoliţii lor din presă. Şi pentru că nu mai sunt dispus să înghit toate aceste mizerii. (...) Toate aceste ticăloşii nu fac altceva decât să dovedească toxicitatea acestor mafioţi grupaţi în jurul familiei Cosma şi care au acaparat total PSD Prahova. Sunt astfel definite foarte bine opţiunile electorale în perspectiva datei de 9 iunie: continuitate cu PNL pe bază de proiecte sau revenirea Prahovei sub controlul clanului Cosma. Pe de altă parte, prahovenii sunt deştepţi şi îşi dau seama când au de-a face cu fake news-uri, cu «făcături»”, a mai transmis președintele PNL Prahova.

Comunicat PNL Filiala Prahova, cod mandatar financiar: 21240015

Citiți și: BEJ A RESPINS CONTESTAȚIA PSD. IULIAN DUMITRESCU: „PNL VA CÂȘTIGA ALEGERILE LOCALE ÎN PRAHOVA”

 

Back To Top