Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
semcu_pnlSurse din mediul politic ne-au confirmat faptul că Adrian Semcu este favorit pentru ocuparea postului de coordonator al filialei Prahova a ICCD (Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta) - platforma politică lansată de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

Numele lui Adrian Semcu la şefia ICCD Prahova a fost amintit, pentru prima dată, de către colegii de la PH-online.ro. Între timp, în mediul presei prahovene a circulat informaţia potrivit căreia, de fapt, fostul primar al municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, se pregăteşte pentru ocuparea funcţiei de conducere a Iniţiativei Civice de Centru Dreapta - organizaţia Prahova.

Surse din mediul politic au informat că, în realitate, Andrei Volosevici nu este dorit într-o funcţie de conducere în cadrul ICCD, fostul preşedinte al PNL Prahova, Adrian Semcu, rămânând favorit pentru şefia filialei prahovene a ICCD.
Back To Top