Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

 

 

roberta-anastase-3Referitor la speculaţiile apărute în ultima vreme în mass-media cu privire la o presupusă revenire a Robertei Anastase în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, acesta a trimis un comunicat de presă în care face urmatoarele precizări:

           Am transmis conducerii partidului punctul meu de vedere cu privire la o posibilă depundere a unei contestaţii la Curtea Constituţională de către PDL, care să vizeze hotărârea Camerei Deputaţilor de revocarea mea din funcţia de preşedinte. In această adresă am explicat că eu nu consider oportună depunerea unei astfel de contestaţii.

           Am apreciat acest lucru, luând în considerare actuala configuraţie politică din Camera Deputaţilor şi priorităţile noii majorităţi. In plus, mi-am exprimat convingerea că numai actuala majoritate din legislativ trebuie să răspundă, în mod solidar cu guvernul pe care îl susţine, pentru respectarea promisiunilor electorale făcute.

           De asemenea, doresc să fac precizarea că, desi demiterea mea a fost rodul unor abuzuri si ilegalitaţi cred, totuşi, că românii trebuie să vadă că USL exercită puterea politică în România si a lor este responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă astăzi în ţară.


Back To Top