Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

AndreiSava PDLReporter: Domnule deputat, în mai puţin de trei luni au loc noi alegeri parlamentare. Cum va aborda USL acest scrutin electoral?

Andrei Sava: Noi, cei de la USL, ne-am dorit ca acest scrutin să aibă loc mai devreme, pentru că am fi îndeplinit aşteptările românilor pentru un guvern USL puternic şi capabil să construiască un nou buget cât mai rapid, astfel încât să nu mai fim nevoiţi să operăm pe socotelile aberante de la începutul acestui an făcute de fosta guvernare PDL.
În acest mod am fi fost siguri că de la 1 ianuarie 2013 sunt puse în practică mai multe măsuri de redresare a economiei: întregirea salariilor bugetarilor tăiate de fosta guvernare, plata TVA-ului la încasare pentru mediul de afaceri, reducerea TVA-ului pentru alimente - ca să dau numai câteva exemple.
Din păcate, cei de la PDL nu au dorit să coopereze pentru accelerarea alegerilor parlamentare, aşa că am fost nevoiţi să le fixăm pentru data de 9 decembrie.
Sunt convins că ploieştenii îi vor sancţiona pe cei de la PDL. Atât eu cât şi întreaga echipă USL vom aborda aceste alegeri cu maximă responsabilitate, mai ales după ce am văzut de ce sunt capabili oamenii PDL-ului la referendumul pentru demiterea preşedintelui Băsescu.

Reporter: Cum credeţi că vor influenţa rezultatele referendumului din vară pentru demiterea preşedintelui următoarele alegeri parlamentare?

Andrei Sava: Chiar dacă Traian Băsescu a reuşit să rămână preşedinte prin tot felul de tertipuri procedurale, vă reamintesc că în Prahova peste 290 mii de oameni au votat DA pentru demitere, iar în Ploieşti peste 72 mii.
Aceste scoruri depăşesc cu mult procentele câştigate de candidaţii USL la alegerile locale din iunie, ceea ce reprezintă un semnal clar că în doar două luni am reuşit să convingem şi mai mulţi oameni că USL este soluţia pentru viitorul Prahovei.
La alegerile din 9 decembrie vrem să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor oamenilor. Românii în general şi ploieştenii în particular aşteaptă normalitate, linişte, şi punerea economiei pe roate după trei ani şi jumătate de guvernare dezastruoasă PDL.

Reporter: În ultima perioadă, cetăţenii de rând au o încredere din ce în ce mai scăzută în clasa politică. Cum veţi reuşi, ca politician, să îi convingeţi că votul lor chiar contează?

Andrei Sava: Răspunsul este simplu: românii doresc o guvernare responsabilă. O guvernare care să repare greşelile făcute de PDL, care să restituie veniturile luate cu forţa de la bugetari şi pensionari, care să nu mai pună piedici mediului privat aşa cum a făcut PDL cu aberaţii de genul „impozitul forfetar".
Românii vor ca fondurile aflate la dispoziţia Guvernului să fie folosite judicios şi să nu mai fie risipite pe parcuri şi piscine la sate sau pe telegondole în colţuri uitate de lume. Românii îşi doresc o guvernare capabilă să atragă fondurile europene oferite gratuit României tocmai pentru a sprijini dezvoltarea şi investiţiile în redresarea economică.
USL este varianta potrivită pentru a continua măsurile de reparaţie a politicilor falimentare promovate de PDL. În ceea ce mă priveşte, voi respecta promisiunea făcută alegătorilor mei din Colegiul 12-Ploieşti Nord şi voi candida pentru un nou mandat de deputat.
În săptămânile următoare prahovenii vor vedea o întreaga echipă a USL dispusă să se bată pentru drepturile şi interesele lor în Parlamentul României.

Reporter: Domnule Sava, aţi părăsit PDL când era încă la putere. Ce v-a determinat să luaţi această decizie?

Andrei Sava: Eu am aşteptat foarte mult timp ca PDL să îşi respecte angajamentele făcute, angajamente care ar fi însemnat şi o reprezentare mai bună a cetăţenilor din Ploieşti. Din păcate, pentru cei care au condus PDL politica de dreapta a însemnat să ia cu forţa banii de la toţi românii pentru ca mai apoi să îi distribuie la propria clientelă politică. Dacă asta înseamnă dreapta, eu nu mă pot regăsi în ea.
În plus, am primit de la unii lideri ai fostului meu partid numai frâne permanente şi o atitudine arogantă.
M-am alăturat USL când această construcţie se afla în opoziţie şi lupta pentru repararea tuturor nedreptăţilor făcute guvernarea PDL.
Reporter: Nici Mihai Razvan Ungureanu nu v-a convins?
Andrei Sava: Trebuie să admit că am pornit cu speranţa că domnul Ungureanu va fi o alegere providenţială. De la vorbe frumoase până fapte însă a fost un drum lung, presărat cu aceleaşi politici dezastruoase care nu au făcut decât să continue agonia adusă de guvernarea Boc, sărăcind şi mai mult românii. Pentru mine, cele 78 de zile de guvernare Ungureanu au fost doar o prelungire a guvernării PDL conduse din umbră, prin telefon, de preşedintele Traian Băsescu.


Ungureanu s-a dovedit a fi doar o marionetă a preşedintelui Băsescu. Singurele sale arme erau frazele lungi şi pompoase, singura sa metodă de a supravieţui politic a fost cedarea la şantajul baronilor locali PDL şi al liderilor UDMR. Din toate aceste considerente am înţeles necesitatea sprijinirii unui nou USL condus de premierul Victor Ponta.

Reporter: Care au fost iniţiativele dumneavoastră pentru care PDL v-a pus beţe în roate în Parlament?

Andrei Sava: Am militat în Parlament pentru reducerea TVA la alimente, pentru acordarea de deduceri şi scutiri la impozite pentru întreprinzători şi pentru modificarea legislaţia muncii, pentru a da numai câteva exemple. Toate aceste iniţiative personale care aveau sprijinul comunităţii au fost pur şi simplu rejectate de conducerea PDL. Acesta a fost de altfel principalul motiv pentru care am considerat că pot reprezenta mai bine ploieştenii din rândul USL decât din rândul unui partid care şi-a trădat electoratul.

Reporter: Cum vedeţi scena politică după alegerile parlamentare din decembrie?

Andrei Sava: După alegerile locale din iunie şi referendumul de la sfârşitul lunii iulie, este clar pentru toată lumea că USL este singura opţiune agreată de români.
Sunt convins că pe 9 decembrie vom confirma aceste aşteptări atât la nivel naţional, cât şi la nivel local, unde noul primar Iulian Bădescu are nevoie de sprijinul parlamentarilor USL pentru a-şi îndeplini toate promisiunile făcute ploieştenilor. Este foarte important că funcţionăm ca o echipă extrem de unită şi nu cred că vom avea surprize neplăcute la alegerile din decembrie, cu atât mai mult cu cât PDL şi noii săi aliaţi au rămas până în ultima clipă fidele crezului „decât să ne fie nouă rău, mai bine să le fie românilor".

După 9 decembrie vom avea la guvernare un cabinet USL, condus de premierul Victor Ponta, care va continua politica de armonizare a salariilor şi a pensiilor în raport cu creşterile de preţuri, va continua eliminarea găurilor negre din economie şi a evaziunii fiscale, va continua politica de simplificare a taxelor şi impozitelor, şi, foarte important, va continua politica de reparaţie a nedreptăţilor produse de fosta guvernare PDL, fie că este vorba de diminuarea indemnizaţiilor pentru mame sau de dezastrul fostei guvernări în materie de absorbţie a fondurilor europene.

Sunt angajamente ferme care au început deja să fie implementate dar care vor fi întregite odată cu investirea cu deplină legitimitate în urma alegerilor parlamentare a unui guvern USL cu majoritate USL.

Back To Top