Categorie: Politic

sigla-USLDupă ce preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a atacat, ieri, pe un ton dur, guvernarea USL şi pe reprezentanţii acesteia, adversarii politici au replicat, astăzi, printr-un comunicat de presă, dând tonul unui început de campanie care nu se anunţă deloc liniştită, cel puţin la nivelul judeţului Prahova.

USL Prahova se pregăteşte să prezinte public, într-un interval de două săptămâni, modul în care au fost alocaţi banii din rezerva guvernamentală, în perioada 2009-iunie 2012, de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (HG 577) şi Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, precum şi cei repartizaţi de la Secretariatul General al Guvernului prin Ordonanţa 7, de către „trioul Roberta Anastase-Adrian Dobre-Andrei Volosevici", anunţă USL Prahova într-un comunicat trimis presei.

„Trioul Anastase-Dobre-Volosevici nu poate reprezenta locuitorii municipiului Ploieşti în Parlamentul României, după ce a demonstrat timp de 4 ani că a pus interesele de partid mai presus decât priorităţile cetăţenilor. USL Prahova va prezenta dovezi în acest sens, pentru a împiedica astfel consolidarea unei găşti de politicieni care a dovedit că ştie doar să-şi consolideze puterea, influenţa şi beneficiile, în detrimentul prahovenilor", se mai arată în documentul citat.

Ieri, preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a prezentat un document intitulat „USL – Au promis miere, au oferit fiere" în care, de-a lungul mai multor capitole, se face o analiză extrem de dură la adresa Guvernului Ponta, cu ocazia împlinirii a şase luni de când acesta a fost învestit în funcţie.
„După şase luni de zile de guvernare, n-aş spune că nu au făcut nimic, ci au făcut foarte mult rău domnii de la USL. Vom depune documentul la Prefectura Prahova, la domnul prefect Sersea, care este reprezentantul domnului Ponta în teritoriu. Vom depune o analiză a şase luni de guvernare USL, această formaţiune care, atunci când România trecea printr-o perioadă cumplită din punct de vedere economic, se afla în stradă şi tot timpul mai promitea ceva. Noi spunem că au promis miere dar au oferit fiere. Au promis mărirea pensiilor, salariilor şi a indemnizaţiilor. În fiecare zi ascultam nenumărate promisiuni care, atunci când au trebuit să fie puse în aplicare, numai preţurile, de fapt, au crescut", a declarat, ieri, Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova.

Back To Top