Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

mircea rosca crin antonescu"Aici sunt acasă, am o echipă bună de primari cu care pot să demarez o serie de proiecte benefice pentru Valea Prahovei. Vreau ca la alegerile parlamentare USL să obţină un scor mare nu doar în colegiul Valea Prahovei, ci în întreg judeţul, pentru că PDL trebuie să dispară din Prahova", a declarat Mircea Roşca, liderul PNL Prahova, cu ocazia lansării candidaturii sale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Valea Prahovei.

Lansarea candidaturii liderului PNL Prahova s-a desfăşurat la Sinaia, la manifestare participând şi Crin Antonescu, preşedintele Senatului României şi lider naţional al Partidului Naţional Liberal.

"USL este o reuşită, care s-a transformat în singura speranţă a românilor. Este momentul să ne concentrăm pentru fiecare aspiraţie a alegătorilor, pentru că fiecare vot care nu este adus pentru USL este pentru Traian Băsescu şi ai lui", a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

"Avem nevoie de foarte multe voturi, de toate voturile care se pot, corect şi democratic obţine, pentru că nu este vorba doar despre miza de 50% plus un vot, ci este vorba despre miza a doua treimi dintre voturile din Parlament", a declarat Crin Antonescu. "USL are nevoie de toate voturile pentru a nu depinde de UDMR în ceea ce priveşte modificarea Constituţiei", a adăugat preşedintele liberalilor.

Back To Top