Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

prezervative-ardCampania electorală a început să ia şi accente comice. Ca să-şi convingă electoratului unii candidaţi dau prezervative, batiste de hârtie, superglue sau chiar… chiloţi.

"Vrei să te eliberezi de stresul provocat de cei de la USL? Protejează-te! Şi ARDe-i în cabină!", este mesajul de pe pliantul care are ataşat şi un prezervativ. Un alt pliant, cu un pachet de şerveţele ataşat, transmite mesajul: "Îţi dau lacrimile văzând ţara distrusă de USL, ia o BATISTĂ!", iar un altul are un tub de Superglue cu mesajul "Ţi-a distrus viitorul guvernarea USL? REPARĂ-L!".

Cornel Sânmărtean, fost director al Aeroportului Timişoara şi candidat ARD în colegiul 1 Deputaţi Timişoara oferă electoratului chiloţi de damă.

Un candidat PPDD în colegiul 2 Senat Gorj, Cătălin Zamfira, a semnat un contract cu o spălătorie auto pentru a presta servicii gratuite, evident cu publicitatea electorală de rigoare.

De asemenea Evenimentul Zilei scrie că mai mulți tineri au distribuit în București cutii pe care stătea scris ”Pizza USL cu detoate(sic!)”.

Cutia conţine doar o felie de pâine, iar pe ambalaj sunt trecute mai multe ”ingrediente” nebifate însă: ”pensii mari, inflație mică, locuri de muncă, educație bună, justiție corectă, fonduri europene”. În interiorul cutiei scria:

”Gândește-te bine la ceea ce își vinde USL-ul! Așa arată în realitate promisiunile alianței Ponta- Antonescu- Voiculescu. Niciodată respectate”.  

Back To Top