Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

crin antonescuLiderii din PNL par să nu se mai înţeleagă în această campanie electorală. Aripa condusă de Ludovic Orban și Călin Popeascu Tăriceanu vorbește tot mai deschis despre o schimbare a conducerii, în timp ce Crin Antonescu lansează ameninţări voalate către cei doi lideri.

Primul care a ieșit la atac a fost Ludovic Orban. “PNL are mai mulţi prezidențiabili, nu doar unul sau doi, care să fie buni pentru ţară. Vom face desemnarea când se apropie alegerile (n.r. din 2014). Trebuie ţinut cont de rezultatele cercetărilor sociologice, să câştigăm uşor“, a spus Ludovic Orban, cu referire directă la o înlăturare a lui Crin Antonesc din cursa pentru prezidențiale.

Omul vizat de Orban în locul lui Antonescu este fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. “E puţin prea devreme să discutăm acest subiect. Nu e un subiect despre care să spun că e închis pentru mine, dar în momentul de faţă prioritatea o reprezintă alegerile din 9 decembrie şi dorinţa de a obţine un rezultat favorabil. E un pic prematur să discutăm acest subiect pentru că nici nu am terminat alegerile parlamentare”, a explicat Tăriceanu poziția sa în legătură cu alegerile din 2014.

Crin Antonescu nu s-a ferit nici să lanseze amenințări subtile la adresa celor doi capi ai revoltei din PNL. "Eu cu dnul Tariceanu am fost în relaţii nu apropiate, dar corecte. Noi suntem în poziţie devenită deja clasică pentru mine, eu sunt obişnuit cu asta. (..) E campanie electorală, eu mă bat cu Băsescu, cu Ungureanu, cu ARD, dânşii se bat cu mine. E normal? E normal. Mergem înainte, dar se termină şi campania, ajungem la un rezultat", a declarat Antonescu.

Back To Top