Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

vot parlamentÎn judeţul Prahova, după redistribuirea la nivel naţional, se înregistrează 16 deputaţi în viitorul mandat, în loc de 12 câţi erau până acum. Fenomenul are loc după redistribuirea naţională odată cu accesul în Parlament a Robertei Anastase, alături de redistribuirea a două mandate în favoarea PPDD, pe numele Gabrielei Lola Anghel, care a candidat pe Colegiul 10 Ploieşti Sud şi a lui Răzvan Tănase, candidat pe Colegiul 6 Boldeşti. De asemenea, Dragoş Gabriel Zisopol, din partea Uniunii Elene din România, este deputat de Prahova. Şi la Senat sunt surprize, judeţul Prahova mărindu-şi numărul de senatori de la cinci la şapte. Dan Aurel Ioniţă de la PPDD este senator, completându-se şi locul şapte cu mandatul câştigat la redistribuire de fostul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici.

Surse din mediul politic informează că în viitorul mandat 2012-2016, Parlamentul României va avea cu 80-100 de membri în plus. Ne apropiem, la numărul de aleşi ai neamului, de Congresul American. Există, desigur, o mică mare diferenţă: americanii sunt 300 de milioane, iar românii vreo 20 de milioane.

 

Back To Top