Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

pnl rosca gavrilescu luchianDelegaţia Permanentă a PNL Prahova a decis excluderea din partid a fostului deputat de Prahova Adriana Săftoiu. Decizia a fost anunţată sâmbătă de către preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, în cadrul unei conferinţe de presă.

Totodată, primarului liberal din Bălţeşti, Ion Radu, i-a fost retras sprijinul politic, fiind acuzat că a „pactizat", în alegerile parlamentare, cu adversarii politici.

Liderul PNL Prahova a anunţat că decizia de excludere a Adrianei Săftoiu a fost luată cu unanimitate de voturi în cadrul Delegaţiei Permanente, aceasta fiind o consecinţă a „ieşirilor în presă" ale Adrianei Săftoiu.

„Practic, doamna Săftoiu nu mai avea nici o legătură cu partidul de mai mult de un an, iar ieşirile domniei sale în presă erau în contradicţie totală cu ideile partidului", a declarat preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca.

Adriana Săftoiu a fost aleasă în anul 2008 în funcţia de deputat în Colegiul 7 Urlaţi din partea PNL, dar la începutul acestui an a demisionat din funcţie. Adriana Săftoiu nu a mai candidat la alegerile generale din 2012.

O altă victimă a Delegaţiei Permanente este Ion Radu, primarul din Bălţeşti, căruia i-a fost retras sprijinul politic. „Domnul primar din Bălţeşti nu este dat afară din partid, având un răgaz de trei ani pentru a-şi schimba atitudinea. În ultimele alegeri, domnul primar a obţinut un rezultat slab pentru candidatul nostru, al USL, motiv pentru care este bănuit că a pactizat cu adversarii politici. Repet, nu este dat afară din partid, are doar retras sprijinul politic pentru o perioadă determinată", a declarat liderul liberalilor prahoveni.

Back To Top