Categorie: Politic

gabriel sanduFostul ministru al Comunicaţiilor, prahoveanul Gabriel Sandu, publică, în exclusivitate pentru APH, o critică extrem de dură la adresa lui Theodor Stolojan, considerând că proiectele de dreapta din România au fost distruse în urma unor greşeli politice repetate ale actualului europarlamentar PDL. „România a evoluat sau involuat (?!) în funcţie de deciziile dar, mai ales, indeciziile unui singur om – Theodor Stolojan, pe care noi, o mare echipă, l-am susţinut ani la rând în numeroase proiecte politice".

Gabriel Sandu enumeră, în APH, câteva dintre deciziile considerate greşite ale lui Theodor Stolojan, care au pus cruce atât Alianţei DA cât şi altor proiecte de dreapta din România: „În 2004 Stolojan face cea mai proastă alegere posibilă: îl alege drept succesor al său la conducerea PNL pe Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu, care, doi ani mai târziu, îl dă afară din partid pe Stolojan şi distruge Alianţa D.A.", scrie Gabriel Sandu în comentariul publicat în Actualitatea Prahoveană.

În 2007, la scurt timp de la înfiinţarea PLD, Stolojan ia încă o decizie proastă: fuziunea PLD cu PD şi astfel, dispariţia unui proiect de succes", scrie Gabriel Sandu.

Sandu nu uită nici de Vasile Blaga, actualul lider al PDL: "Echipa PLD a fost primită în PD de Vasile Blaga cu celebrul crez politic, valabil şi astăzi: "Decât cu deştepții voştri, mai bine cu proştii noştri!". Din echipă însă vor pleca toţi, unul după altul.
L-am salvat pe Stolojan – un om, dar am murit noi – o echipă şi o idee! Unde este oare moralitatea sau corectitudinea?!
- 2008 - Stolojan primeşte nominalizarea pentru funcţia de premier din partea lui Băsescu. Din nou renunţă iar funcţia este preluată de Emil Boc.
- 2013 - alegeri în PDL. Stolojan îl susţine pe Vasile Blaga la şefia PDL. Echipa a murit, trăiască Vasile Blaga!!!
Suntem în 2013 cu variante şi perspective zero. Situaţia e identică celei din 2006, cu o singură excepţie: atunci am vrut să credem într-un om – Theodor Stolojan. Acum... nu mai credem în nimic", scrie Gabriel Sandu în comentariul APH.

Back To Top