Categorie: Politic

Ionescu GeorgeNumele deputatului George Ionescu apare în cadrul emisiunii "Dosar de politician", de la postul Realitatea TV, fiind legat de mafia produselor petroliere. De asemenea, jurnaliştii Realităţii TV spun că Ionescu s-a implicat personal - în calitate de membru al comisiei de industrii - în modificarea, mai exact în "masacrarea legii taximetriei", aflată în discuţii la Camera Deputaţilor. "Asociaţia profesională a taximetriştilor l-a acuzat de un evident conflict de interese", titrează realitatea.net.

Articolul integral AICI

După apariţia articolului, deputatul George Ionescu este contactat de observatorulph.ro, unde neagă acuzaţiile, sugerând că demersul jurnalistic ar fi legat direct de alegerile din PDL. Jurnaliştii observatorulph.ro spun că Ionescu este susţinătorul moţiunii promovate de Vasile Blaga, în cadrul alegerilor ce se vor ţine în PDL, acesta având o poziţie diferită de Roberta Anastase, şefa PDL Prahova.

"Nu am nicio legătură cu afacerile cu produse petroliere sau cu scandalul de la Vama Ploieşti, de care au fost legate numele meu. Voi sesiza Consiliul Naţional al Audiovizualului şi mă voi adresa instanţei pentru că emisiunea respectivă mi-a afectat grav imaginea. Îmi pare rău că lupta internă din partid s-a transformat într-o campanie de presă împotriva mea", declară Ionescu pentru observatorulph.ro.

 

Back To Top