Categorie: Politic

iulian badescu 3Primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, şi-a exprimat regretul pentru incidentul în care au fost implicaţi fotbalistul Petrolului şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, spunând că "cetăţeanul" Radu Mazăre nu a ştiut să gestioneze un astfel de eveniment.

Primarul Ploieştiului crede că poliţia îşi va face datoria sperând, totodată, ca jocul fotbalistului Younes Hamza să nu fie afectat de evenimentul în care acesta a fost implicat.

„Îmi pare rău de ce s-a întâmplat acolo şi îmi pare rău că cetăţeanul Radu Mazăre, un primar cu experienţă, nu a ştiut să gestioneze un astfel de eveniment, mai ales că este un cunoscător al mării şi astfel de incidente pe mare ar trebui tratate într-un mod special. Sper ca reprezentanţii Ministerului de Interne să-şi facă datoria şi să-i pedepsească pe cei vinovaţi şi sper, în acelaşi timp, ca Hamza să nu fie afectat de acest incident şi să aibă acelaşi joc bun şi aceleaşi rezultate cu echipa FC Petrolul Ploieşti".

Reamintim că Younes Hamza a fost agresat de nişte persoane apropiate primarului Constanţei, după ce petrolistul a avut un incident cu Mazăre, în timp ce se afla pe o plajă din staţiunea Mamaia.

{avsplayer videoid=24 width=690 height=400}

Back To Top