Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

roberta anastasePDL Prahova anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, că în data de 30 iulie 2013, organizaţia judeţeană a acestui partid a sesizat Instituţia Prefectului Judeţului Prahova asupra situaţiei în care se află secretarul localităţii Drajna şi anume că nu deţine calitatea de funcţionar public, aşa cum prevede în mod expres legea administraţiei publice locale.

„De la acea data şi până în prezent, Prefectul Judeţului Prahova nu a răspuns solicitării noastre în termenul legal şi prin această atitudine s-a poziţionat în afara legii", declară preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase.

 

„Cum poate cineva să mai aibă încredere în instituţia pe care o reprezentanţi atâta timp cât această instituţie este prima care încalcă legea (...) având în vedere derapajul de la ordinea de drept al activităţii dumneavoastră, ne rezervăm dreptul de a sesiza organele abilitate ale statului", se arată în adresa PDL Prahova înregistrată la cancelaria Prefecturii.

Prefectul Marius Sersea nu a putut fi găsit la telefon pentru a ne oferi un punct de vedere.

Iată adresa înregistrată în data de 4 septembrie 2013 la Prefectura Prahova, în care prefectul Marius Sersea este acuzat că încalcă legea.

PDL Adresa Prefectura 04 09 2013

Back To Top