Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Remember

palatul_culturiiPrimăria Municipiului Ploieşti, în parteneriat cu alte instituţii de cultură organizează vineri, 14 octombrie 2011, începând cu ora 1100, comemorarea a 51 de ani de la trecerea in nefiinţă a marelui arhitect Toma T. Socolescu. Evenimentul se va desfăşura la monumentul ridicat în cinstea acestuia, situat în faţa Halelor Centrale.

Moştenirea culturală lăsată ploieştenilor de Toma T. Socolescu este impresionantă, acesta proiectând multe din  clădirile simbol ale oraşului, printre care enumeram Colegiul  „I.L. Caragiale” , Palatul Culturii si clădirea Halelor Centrale. Tot celebrul arhitect s-a numărat printre inţiatorii înfiinţării Muzeului de Artă „ Ion Ionescu Quintus” şi ale Bibliotecii „ Nicolae Iorga”. A fost declarat cetăţean de onoare al municipiului, in 2010, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la moartea sa. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top