Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Remember

15-noiembrie_1987_brasovAstăzi, 15 noiembrie, întreaga suflare românească îşi aminteşte de evenimentele din 15 noiembrie 1987 când, la Braşov, oamenii s-au ridicat împotriva regimului comunist. Portalul www.ziaristionline.ro scrie despre acele momente dramatice, formulând noi ipoteze legate de evenimentele de la Braşov.

„Ideea ca manifestaţia de la Braşov ar fi fost mai mult “o mişcare grevistă” decât altceva ne-a determinat să-i contactăm direct pe martorii evenimentului.

”Grevista”? Poate dl Tismăneanu vrea să o lege de grevele din ’33, mai ştii?!”, a exclamat unul dintre interlocutorii noştri. Pentru a ne edifica i-am solicitat o mărturie colegei noastre din Braşov, Maria Petraşcu, soţia regretatului conducător al redacţiei ZIUA - Braşov, scriitorul Marius Petraşcu, un luptător pentru adevăr care va rămâne în istoria presei româneşti drept unul dintre cei mai importanţi jurnalişti ai României decembriste.

Din relatarea cunoscutei ziariste anticomuniste din Braşov, foarte activă şi în decembrie 1989, aflăm o versiune cu atât mai şocantă cu cât vine în contradicţie totală cu “prelucrarea istoriei” la care se dedă Vladimir Tismăneanu în controversatul său “Raport” total neştiinţific:

Securitatea ştia ce va urma – 1987 a fost o repetiţie KGB pentru 1989. Pe lângă naivii participanţi, scenariştii şi regizorii “mişcării greviste” închipuite au fost aceiaşi cu cei care l-au înşurubat pe Ion Iliescu în fotoliul de pe care Vladimir Tismăneanu culegea scamele prezidenţiale pentru a le insera apoi în opera sa de căpătâi: “Marele Şoc” – de la Ceauşescu la Iliescu şi mai departe, pe culmile “anticomunismului”.

Integral, pe www.ziaristionline.ro

Foto: Arhiva personală a jurnalistului Marius Petraşcu

Back To Top