Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

contra conf cfrCluburile Oţelul Galaţi şi FC Braşov invocă un articol din ROAF conform căruia orice echipă din Liga 1 trebuie să aibă pe foaia de joc minim cinci jucători formaţi în România. Mai exact, fotbalisşti care să fi evoluat cel puţin trei sezoane, nu neapărat consecutiv, în campionatul naţional, în intervalul de vârstă 15-21 de ani.

Având, până cu puţin timp în urmă, doar patru jucători disponibili care corespund criteriilor articolului invocat - Bornescu, Achim, Benga şi Hoban (Beţa a venit de puţin timp), Petrolul ar cădea sub incidenţa neregulii reclamate.
Şi totuşi, în Liga I există un precedent. CFR Cluj a câştigat la TAS tocmai împotriva unei hotărâri asemănătoare a FRF, care limita numărul jucătorilor străini în favoarea celor autohtoni (trebuia să se ajungă de la cinci, la minim opt 8 jucători formaţi în campionatul intern până în 2016). TAS a stabilit atunci că FRF nu respectă libera circulaţie pe piaţa muncii în Uniunea Europeană.

Ei bine, Petrolul ar putea face uz exact de aceeaşi problemă. Interesant este faptul că nici cei de la FRF nu prea ştiu cum stau lucrurile. Juristul FRF a dat o declaraţie ambiguă la gsp.ro: Este mai mult problema Ligii, pentru că ei dispun de rapoartele de arbitraj. Dar vom verifica şi noi. Regulamentele în vigoare sînt cele din 2011, articolele abolite de către TAS în 2012 au fost doar nişte modificări aduse ulterior. Ele nu mai sînt în vigoare, însă cele din 2011 rămîn valabile. Ştim că există o limită de jucători".

Cert este că Oţelul a înaintat deja memoriu. „Am făcut o sesizare la LPF legată de acest aspect, este adevărat. Liga oricum e obligată să se sesizeze în termen de 6 luni. E clar că a fost vorba de o neglijenţă din partea clubului", a declarat directorul Narcis Răducan pentru www.digisport.ro.
„Nu este o situaţie plăcută, dar ăsta este regulamentul. Noi am luat un punct la acel joc, însă decizia normală nu poate fi decât 3-0 pentru noi. Aşteptăm hotărârea Ligii. În astfel de situaţii nu este nevoie de contestaţie pe foaia de joc, înainte de meci, la pauză sau imediat după. Timp de şase luni, o astfel de încălcare a regulamentului se penalizează", a declarat şi Constantin Zotta, preşedinte al clubului FC Braşov.

Back To Top